Aannemer

Aannemer offertes aanvragen

Bespaar veel geld met slim prijzen aanvragen en goed offertes vergelijken!

Aannemer offertes aanvragen voor nieuwbouw plannen, verbouwing en renovatie projecten.
Voor huis bouwen kosten, prijs aanbouw bepalen en renovatie berekenen zit jij hier dus goed!

Direct aanbieding ontvangen van meerdere bouwbedrijven tegelijk snel geregeld.

Bouwkosten bepalen

Een huis bouwen kost geld en ook een kleine woninguitbreiding, nieuwe keuken of interne verbouwing vergt een financiële investering. Aanzienlijk kosten beperken is echter goed mogelijk!

Met goede materiaalkeuze, gedegen voorbereiding en juist advies in combinatie met slim aannemer inkopen kun je aanzienlijk besparen op bouwkosten. Ook op het bouwen van een grote garage van steen, veranda aan huis of houten schuurtje.

Meerdere aannemer offertes aanvragen bij verschillende bouwbedrijven is een goede manier om de stichtingskosten van ieder bouwwerk te beperken. Heb niets te verliezen en betaal nooit meer dan nodig is om je bouwwens te realiseren…

Vul postcode in en ontvang offertes van aannemers uit jou regio!

VRAAG OFFERTES AAN:

Renovatie kosten

Of kleinere aannemer klussen zoals woninguitbreiding met veranda, ruime erker of goedkope aanbouw voor simpelweg meer leefruimte in huis.

Zowel bij nieuwbouw als huis verbouwen en woningrenovatie is door goed prijzen vergelijken op bouwkosten besparen echt mogelijk. Zonder in ruimte, kwaliteit of duurzaamheid achteruit te gaan. Enkele voorbeelden uit de praktijk laten zien dat je dezelfde klus tegen lagere kosten kunt laat uitvoeren door een bouwbedrijf.

Enkele praktische tips voor goed bouwen tegen lage kosten, Offerteman helpt besparen!

Wat kost een huis bouwen?

Het antwoord op deze vraag is moeilijk te geven en van veel factoren afhankelijk. Een goedkoop huis bouwen uit de standaard aannemer catalogus heeft waarschijnlijk andere uitgangspunten dan een droomhuis bouwen onder architectuur. En aan een bungalow bouwen hangt weer een ander prijskaart dan aan een gemiddelde eengezinswoning laten zetten. Alleen de aanneemsom laten uitrekenen door een bouwbedrijf biedt zekerheid, vul hiervoor het formulier in.

Zelf Aannemer? Start Deelname » (gratis)

Bouwkosten berekenen

Rekenen met kengetallen aannemer en ervaringscijfers (normen) bij eenheden (prijs per m2 of € per m3 prijs) is een calculatiemethode om snel tot een prijsindicatie van de bouwkosten van een huis te komen. Dit geeft het aannemersbedrijf globaal inzicht in de bouwkosten, maar is niet meer dan een indicatie, vaak alleen voor intern gebruik. Voordat het bouwbedrijf voor jouw een offerte op maat maakt, zal de calculator echt bestek of technische omschrijving en alle bouwtekeningen doorrekenen.

Kiezen voor een prefab houtskeletbouw woning (houten huis in hsb bouw) kan voordeliger zijn dan een traditionele woning van baksteen. Wil je duurzaam bouwen? Dan is de investering op korte termijn hoger dan bouwen binnen minimum eisen van het bouwbesluit. Maar passief bouwen van een ‘nulwoning’ zal op termijn wel veel goedkoper wonen zijn. Je bespaart op energiekosten en kunt zelfs stroom terugleveren aan het energiebedrijf. Zomaar enkele praktijkvoorbeelden die sterk van invloed zijn op de bouwkosten. Goed advies van een innovatieve aannemer of meedenkend bouwbedrijf helpt hierbij.

Met het aanvragen van aannemer offertes kom je direct in contact met specialisten met ervaring die weten wat bouwen is. Gebruik maken van dit aanbod is gratis, je loopt geen enkel risico en zit nergens aan vast. Vul eenvoudig het formulier in en verstuur! Dan heb je snel inzicht in alle kosten en wordt een goede aannemer kiezen wel heel gemakkelijk.

Aannemer offertes aanvragen>>

Kleinere verbouwingen

Iedere bouwdiscipline heeft zo zijn eigen bijzonderheden, een klein bouwwerk is niet vanzelfsprekend een gemakkelijker te bouwen dan een project. Enkele tips voor het opvragen van prijzen bij aannemers, en eerlijk vergelijken van de aanbiedingen.

Verbouwingskosten

Kosten van interne verbouwingen zoals een badkamer verbouwen en traprenovatie zijn erg persoonsgebonden. De sfeer en het uiterlijk moet goed aansluiten op jouw wens als bewoner. Als je binnenkort het huis gaat verlaten, kies dan voor een meer neutrale kleur, praktisch indeling en algemeen design. Een courant universeel huis is gemakkelijk te verkopen dat een uitgesproken droomhuis vol bonte kleuren. Als je de komende jaren zeker niet gaat verhuizen, speelt dit aspect natuurlijk minder.

Kiezen voor een gangbare uitvoering gaat ook op als je de zolder verbouwen gaat. Kies voor een praktische plattegrond en werk de wanden en dakbeschot netjes af in een neutrale kleur. Eventuele knieschotten aftimmeren en voorzien van luiken geeft extra vaste bergruimte, en voegt waarde toe voor nagenoeg dezelfde verbouwingskosten. Dak- en alle overige isolatie aanbrengen voordat je de schuine kanten met gipsplaten afwerkt brengt extra comfort en zorgt voor lager energieverbruik. Dit komt het energielabel (A, B, C, D, E, F en G; van zuinig naar hoog energieverbruik) van je woning ten goede, wat de waarde verhoogt en verkoopsnelheid ten goede zal komen.

Aannemer prijzen opvragen>>

Kosten aanbouw

Voor een aanbouw is geen standaard prijsopgave te geven, iedere aanbouw is tenslotte uniek. Naast grootte, materiaalgebruik en aansluitdetail nieuwbouw aan bestaande gebouw speelt ook de bereikbaarheid een rol. Niet iedere achtertuin is bereikbaar met een grote kraan voor uitvoeren van grondwerk. Met een minikraantje doet de aannemer langer over het uitgraven van dezelfde bouwput dan een grote dieplepel.

En als het met de hand uitgegraven moet worden, zullen de arbeidskosten van handmatig graafwerk oplopen. Hetzelfde geld voor aanvoer van materiaal op de bouwplaats en hijswerkzaamheden met een kraan. Om de kosten van een aanbouw te bepalen is een bouwofferte aanvragen de beste manier om erachter te komen. Maak gebruik van het aanvraagformulier voor offertes en je weet precies wat de aanbouw kosten voor jouw bouwplannen is.

De kostprijs van een renovatie kan snel oplopen wanneer de situatie vooraf niet goed ingeschat is. Met renovatiewerk voor een vaste prijs uitbesteden aan de aannemer loop je zelf geen enkel risico. Dit gaat op voor klussen binnen zoals keukenrenovatie, badkamer renovatie en trap renoveren. Het huis knapt van buiten helemaal op van een gevelrenovatie. Kosten (€) per vierkante meter (m2) opvragen kan, maar uitbesteden als aanneemsom geeft meer zekerheid.

Voorkom als kan de situatie dat je voor de renovatie zelf ergens een keuken bestelt of badkamer koopt, en deze door de aannemer laat monteren. Het risico van niet passen, kleurverschillen, beschadiging door transport of te late levering voor de bouwplanning is voor jezelf. Hiernaast komt nog het coördineren van sparingen en installatiewerk, goedkoop wordt dan al snel duurkoop. Vraag daarom altijd een aannemer totaalprijs voor de renovatiekosten, eventueel gespecificeerd per onderdeel.

Veiligheid

Met werkzaamheden uitbesteden voor een totaalprijs leg je al het risico volledig bij de aannemer. De bouwen moet dan voor de veiligheid (ARBO) ook zelf eventueel benodigd steigerwerk of hoogwerker regelen. Dit zijn kosten die snel kunnen oplopen, zeker als een hefsteiger, pannenlift voor verticaal transport of daksteiger voor de schoorsteen nodig is. Breng al het materieel onder bij het bouwbedrijf, ze kunnen dit bij het calculeren inschatten en direct vakkundig meenemen. Met deze verplichte veiligheid kunnen de bouwvakkers op jouw klus sneller en veilig werken.

Aanneemsom opvragen>>

Specialistisch werk

Als je meerdere klussen tegelijk uitgevoerd wil hebben, kun je dit op de aannemer aanvraag vermelden. Wanneer je voor een speciaal onderwerp de prijs wil weten, stuur dan een aanvraag naar de bouwspecialist. Dit is vaak dezelfde onderaannemer waarmee een hoofdaannemer werkt, deze offertes kun je ook gemakkelijk zelf aanvragen. Zo kun je aanbiedingen vergelijken en de per project de beste leverancier vinden.

Totaalprijs aanvragen>>

Offertes onderaannemers aanvragen:
Kosten weten dakkapel, carport bouwen, kozijnen vervangen of complete serre aanbouw.
Voor gevelreiniger, dakdekker, hekwerk op maat of asbest verwijdering kijk je hier.
Huis ontwerpen door architect, tuin aanleginterieur design en dakkapel specialist.

Eigenaar Bouwbedrijf? Start Deelname » (gratis)

Na aannemers aanvragen ook prijs vergelijken voor andere werkzaamheden?
Vind in het totaaloverzicht meer onderwerpen voor gratis offerte aanvragen.

Tip ook je vrienden!
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email